Nieuwe projecten

Glas-in-loodramen zijn er niet alleen voor kerken en historische gebouwen. Ook je eigen woning, winkel of zaak krijgt extra karakter met een gepersonaliseerd glasraam.

Wij gaan samen met de klant op zoek naar een uniek ontwerp dat we uittekenen op ware grootte. Hiermee gaan we aan de slag.

Met vakmanschap en oog voor detail worden de zorgvuldig uitgekozen artisanaal gemaakte glassoorten in een glasraam gezet dat we dan bij jou plaatsen.

Je interieur krijgt een totaal nieuw cachet wanneer het zonlicht binnenvalt door het voor jou gecreëerde glasraam.

Restauraties

Een belangrijke deel van de activiteiten van Glasraamatelier Erwin Snijders is restauraties. We richten ons op het behouden en herstellen van de rijke geschiedenis en schoonheid van glas-in-loodramen.

Als het kan herstellen we bij jou ter plaatse. Als het moet brengen we je raam naar ons atelier. Met veel geduld, precisie en vakkennis herstellen we dan je raam: we zoeken historisch passend glas, waarmee we ontbrekende stukken bijschilderen. We loden het glas opnieuw zodat de restauratie duurzaam is en weer tientallen jaren verder kan.

Kleine herstellingen

Een volledige restauratie is niet altijd nodig. Soms volstaat een kleine herstelling: misschien is er gewoon een gebrandschilderd of een gekleurd glaasje gebroken en kan dit ter plaatse vervangen worden. Misschien moet er wat herlood of verstevigd worden. Of wie weet volstaat een grondige reiniging.

We doen het met even veel plezier.

Deze site gebruikt cookies

Klik op accepteren of afwijzen. Pas je browserinstellingen aan als je de site wil bezoeken zonder cookies.