Over ons

Wie wij zijn

Glasraamatelier Erwin Snijders in Moerbeke-Waas is al jaren dé specialist glazenier en expert in glas-in-loodramen.

Bij Atelier Erwin Snijders kunt u terecht voor de meest uiteenlopende soorten glasramen. Onze creaties sieren deuren, ramen, veranda’s, vitraux en dakkoepels. Wij voltooien glas-in-loodprojecten bij privépersonen, bedrijven, openbare en kerkelijke instanties. Ook voor restauraties en reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Dat wij echte vaklui zijn, bewijzen onze attesten, certificaten en erkenning (D14 en D23).

Voor we aan uw project beginnen, bespreken we de opdracht uitvoerig in ons atelier. U kunt uw eigen voorstel meebrengen of u kunt zich laten inspireren door het ruime aantal voorbeelden in onze toonzaal. Later komen we ter plaatse de nodige opmetingen doen en stellen we een gedetailleerde offerte op.

U bent dus van bij het begin bij het project betrokken en in alle stadia van de werken wordt steeds om uw mening gevraagd. Pas dan beginnen we aan de uitvoering. Zo zijn we steeds zeker dat het uiteindelijke resultaat naar ieders verwachting is.


Expertise

Glas-in-lood herstellen
Glas-in-lood ontwerpen
Gepersonaliseerde glasramen
Herstellen oude kerkramen

Bezoek ons

Kortom, indien u op zoek bent naar een specialist glazenier en expert in glas-in-lood, dan is Glasraamatelier Erwin Snijders in Moerbeke-Waasdiegene die u zoekt.

Wij leveren onze glas-in-lood-diensten niet enkel in Oost-Vlaanderen, maar komen met onze producten ook in Antwerpen, Limburg, West-Vlaanderen & Vlaams-Brabant.

Bezoek onze toonzaal (op afspraak) om onze voorbeelden te bekijken of contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!